Доставка и срокове

Delivery

» Всички поръчки на стойност над 100лв. се доставят с БЕЗПЛАТНА доставка (без значение дали сте посочили адрес или офис на куриер). За поръчки под 100лв. се начислява 5лв. такса за транспорт.

» Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на Сайта.

» Можете да поръчате online от amiraperfumes.com и да посочите опция за доставка – „Взимане от магазин“ (Опцията взимане от магазин се атнася само за клиенти от гр.Варна), като по този начин ще се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, без значение от стойността на вашата покупка.

» Тъй като има голяма вероятност някои куриерски офиси също да бъдат затворени, препоръчваме да изберете доставка до ваш личен адрес.

» Преди изпращане на поръчаната стока amiraperfumes.com има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

» AMIRA PERFUMES не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

» Срокът за доставка е 2 работни дни за поръчки, направени до 11:00 часа. При извънредни обстоятелства AMIRA PERFUMES си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

» При избор на доставка до физическия магазин на AMIRA PERFUMES (за клиенти от град Варна), срокът за доставка е 1 работен ден. След като поръчката е готова за взимане клиентът получава телефонно обаждане или sms/viber с покана да получи пратката си. Готовата поръчка се пази в магазина в рамките на 5 дни. Ако пратката не бъде взета в рамките на този срок поръчката се анулира и закупените продукти се освобождават за последваща продажба.